پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

اطلاعات شخصی میلیون‌ها آمریکایی هک شد

آژانس‌های ایالتی آمریکا اعلام کردند اطلاعات میلیون‌ها نفر در لوئیزیانا و اورگُن طی حمله سایبری گسترده‌ به دولت فدرال ایالات متحده، به سرقت رفته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۴ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، یک هک بر 3.5 میلیون شهروند ایالت اورگن و لوئیزیانا با گواهینامه رانندگی یا کارت شناسایی ایالتی تأثیر گذاشته است. کیسی تینگل، یک مقام ارشد در دفتر فرماندار لوئیزیانا، روز جمعه گفت که بیش از 6 میلیون اطلاعات به خطر افتاده است.

 

ایالت ها کسی را به طور خاص مقصر هک نکردند، اما مقامات فدرال ادعا کرده اند که یک باند باج افزار روسی مقصر است. هکرها از نقص یک نرم افزار محبوب انتقال فایل به نام «MOVEit»که توسط شرکت پراگرس مستقر در ماساچوست ساخته شده، سوء استفاده کردند.

 

سی ان ان اولین بار روز پنجشنبه گزارش داد که چندین آژانس فدرال ایالات متحده، از جمله وزارت انرژی، دچار مشکل شدند. منابع متعدد روز جمعه به سی ان ان گفتند که دفتر مدیریت پرسنل ایالات متحده نیز تحت تأثیر این هک گسترده قرار گرفته است. مقامات آمریکایی این حمله سایبری را یک هک فرصت طلبانه و با انگیزه مالی توصیف کرده اند که باعث اختلال در خدمات آژانس نشده است.

 

لیست قربانیان در حال افزایش است

لیست قربانیان تایید شده بعد از ظهر جمعه پس از آن افزایش یافت که غول مشاوره چندملیتی «ای‌اوان» به سی ان ان گفت که فایل‌های مربوط به تعداد منتخبی از مشتریان توسط هکرها در نقض MOVEit قابل دسترسی بوده است. سایر شرکت‌های بزرگ، از جمله بی‌بی‌سی و بریتیش ایرویز و دانشگاه‌هایی مانند دانشگاه جورجیا نیز تحت تأثیر قرار گرفته‌اند.

 

دفتر جان بل ادواردز فرماندار لوئیزیانا در بیانیه ای اعلام کرد که هیچ نشانه ای مبنی بر فروش یا انتشار داده های دزدیده شده توسط هکرها وجود ندارد. مقامات آمریکایی و مدیران شرکت‌های بزرگ در سرتاسر کشور به دنبال نشانه‌هایی از داده‌های دزدیده شده و تلاش برای جلوگیری از اخاذی هکرها از قربانیان هستند.

 

یک آژانس فدرال دیگر هم ضربه خورد

مقامات گفتند که «دفتر مدیریت پرسنل» یکی از چندین آژانس فدرال است که تحت تأثیر هک گسترده قرار گرفته است. مقامات هنوز در حال بررسی هستند که چه اطلاعاتی در این دفتر ممکن است تحت تأثیر قرار گیرد. این آژانس مسئول منابع انسانی، بازنشستگی و سایر خدمات است. آدام هاج، سخنگوی شورای امنیت ملی این هفته در بیانیه‌ای گفت: دولت بایدن بر واکنش سریع به حوادث سایبری تمرکز کرده است.

 

پیش از این اطلاعات شخصی 237هزار کارمند فعلی و سابق دولت فدرال در وزارت حمل و نقل ایالات متحده افشا شده بود. این حادثه نمونه ای از حمله مجرمان سایبری بود که یک وزارت را هدف قرار دادند و اکنون سؤالاتی را در مورد پروتکل های امنیت سایبری این کشور ایجاد می کند. هکرها در ماه می 2021، بزرگترین خط لوله سوخت در ایالات متحده را هدف قرار دادند که باعث شد اپراتورها برای مدت کوتاهی آن را تعطیل کنند و باج چند میلیون دلاری را پرداخت کنند./ فارس

ارسال نظر